Over mij

De persoon achter BryanSambo

Zoals jullie het al kunnen raden is mijn naam Bryan Santiago André Sambo en ben ik het persoon achter dit bedrijf. 

In 2019 heb ik de stap gemaakt om naar de Kamer van Koophandel te gaan en mijn eigen bedrijf te starten. Ik heb altijd de ambitie gehad om entrepreneur te worden, dit is al sinds ik 16 jaar was aangewakkerd toen ik heel erg bezig was met livestreamen en YouTube. 

Tijdens het livestreamen en YouTube was ik altijd al bezig met het ontwerpen van mijn eigen logo’s en overlays voor op de livestream en was grafisch ontwerp een hobby geworden van mij. Toen ik op 17-jarige leeftijd de ICT-opleiding ging doen kwam ik in aanraking met Website Design en had ik mijn volgende bezigheid naast Grafisch Ontwerp gevonden.

Ik ben een gedreven persoon die altijd naar perfectie streeft en niet stopt tot ik tevreden ben op het eindproduct wat ik lever. Hierdoor vind ik het belangrijk dat er nauw contact is tussen de klant en mij, want met goede communicatie kan er makkelijker een perfect eindproduct op maat gemaakt worden. 

Ik lever verschillende diensten aan met mijn bedrijf. Video-editing, Grafisch Ontwerp en Website Design middels WordPress. Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn, zodat ik het perfecte eindproduct kan leveren wat bij uw bedrijf past.